Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată din Satu Mare a aruncat benzină în sobă. Tânăra a ajuns la spital cu arsuri grave

O fată din Satu Mare a aruncat benzină în sobă. Tânăra a ajuns la spital cu arsuri grave

O fată din Satu Mare a aruncat benzină în sobă. Tânăra a ajuns la spital cu arsuri grave
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Ian 2016   •   16:59

O tânără din Satu Mare și-a dat foc la casă, după ce a vrut să aprindă focul în sobă cu benzină. Fata a suferit răni la nivelul mâinilor și numai intervenția promptă a pompierilor a făcut ca în incendiu să ardă doar mobilierul dintr-o cameră și nu întreaga casă.

”În ziua de 19.01.2016, la ora 13.14, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anuntat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Doba. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu două autospeciale. Pompierii au ajuns la locul intervenţiei la ora 13.29 şi au constatat că ardea bunurile dintr-o cameră, cu pericol de propagare la întrega casă de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 14.00. Au ars: mobilierul din cameră, un frigider şi un televizor. S-au degradat: tencuiala din încăperea respectivă. Cauza incendiului: folosirea de combustibil neadecvat pentru aprinderea focului din sobă (benzină)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, locotenent-colonelul Aurel Ulici, potrivit voceatransilvaniei.ro.

”În urma incendiului o persoană de sex feminin în vârstă de 18 ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare, la nivelul membrelor inferioare şi la nivelul feţei, fiind preluată de către un echipaj de prim ajutor SMURD, care i-a acordat îngrijiri la faţa locului şi a fost transportată şi predată Unităţii de Primiri Urgenţe Satu Mare”, mai precizează Aurel Ulici.

×
Subiecte în articol: benzina soba
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close