x close

O femeie a fost nevoită să plătească o avere pentru a-și vopsi părul la un salon din Botoșani

09 Iun 2020   •   17:24
O femeie a fost nevoită să plătească o avere pentru a-și vopsi părul la un salon din Botoșani Hepta

O femeie din Iași, care și-a vopsit părul la un salon de înfrumusețare din Botoșani, s-a trezit că a fost nevoită să plătească o avere pentru serviciile primite.

Femeia a povestit că i s-a cerut nu mai puțin de 1035 de lei pentru schimbarea de look.

Cel mai sărac județ din România, Botoșaniul, pare că a devenit noul Eldorado al capitaliștilor români, sau, în orice caz, "țara" tuturor posibilităților.

“Salonul unde bătaia de joc și hoția sunt prima grijă!! De cum intri și te așezi pe scaun și îți analizează parul încep să pregătească un "teren" foarte bine pus la punct. În cazul în care Dumnezeu te înzestrează cu un par foarte bogat, în acel salon este un dezavantaj complet! Șefa și "asistentele" ei nu reușesc să ia o pauză de la pufneli și mirări, că vai ce par des, că vai intra multa vopsea, se mirau ca și cum era ceva ce nu s-a văzut până la Paris!! Îți propun o tehnica hoțească, că vai vă putem face doar jumătate de cap ca să nu vă coste peste 1000 de Lei!!! Am mers pe varianta asta până la urmă, că deja părea de groază și părea că urmează să te falimenteze complet!! Din conversația precedenta pe messenger a refuzat să spună chiar și un preț estimativ, doar ca să bată drumul degeaba omul de la Iași până la salonul lor.

"Asistentele" aveau niște mâini de parca ar fi lucrat în șantier. Una nu știa cum să te smulgă mai tare de păr, alta cum să îți bage degetele în ochi mai bine!! Ele, de mâini fine si delicate, nu au auzit!!

Concluzia 1: Veți vedea pe bonul fiscal: 1035.00 lei

Concluzia 2: Salonul, unde clientul ar fi trebuit să aibă parte de un balayage complet superb, dar în schimb s-a ales cu jumătatea de cap făcut și multe pretexte de furtișaguri din partea unor oameni de nimic!!!

Concluzia 3: După prima spălare reflexele au dispărut și a rămas un banal par cu șuvite!!!”, a spus clienta, extrem de nemulțumită de rezultat, potrivit știri.botoșani.ro.

După ce a povestit experiența trăită pe un grup de pe Facebook, clienta a atașat și o fotografie cu bonul fiscal pe care l-a primit la final.

Parteneri
Parteneri
sati