Antena 3 Actualitate Locale O femeie a lăsat 100.000 de euro, prin testament, Casei de Sănătate

O femeie a lăsat 100.000 de euro, prin testament, Casei de Sănătate

de M.Z.    |    06 Mar 2017   •   15:33
O femeie a lăsat 100.000 de euro, prin testament, Casei de Sănătate
Sursa foto: Foto: Agerpres

O femeie a lăsat, prin testament, Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Satu Mare o sumă de peste 100.000 de euro, în semn de mulţumire faţă de recunoştinţă pentru tratamentul şi sprijinul acordat. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni, procedura de intrare în posesia sumei este în curs de derulare. 

"Conducerea CAS Satu Mare doreşte să aducă la cunoştinţa publicului un caz inedit care vizează indirect toţi asiguraţii Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. În semn de recunoştinţă pentru tratamentul şi sprijinul acordat de sistemul asigurărilor de sănătate, o persoană - doamnă, de 67 ani - a lăsat prin testament suma de 103.000 euro Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. Procedura de intrare în posesia sumei este în curs de derulare, şi face obiectul, ART. 220, CAPITOLUL I, TITLUL VIII Asigurările sociale de sănătate, din LEGEA Nr. 95/2006 din 14 aprilie 2006 Republicată, privind reforma în domeniul sănătăţii", precizează sursa citată. 

Conducerea CAS Satu Mare nu a dat publicităţii mai multe informaţii despre femeie. 

"Prin acest gest nobil, înţelegem că intenţia doamnei a fost de a veni în sprijinul persoanelor cu probleme de sănătate, dorinţă ce-i va fi îndeplinită, iar pentru conducerea şi colectivul CAS Satu Mare este un mesaj de încredere şi de recunoaştere a activităţii", se mai arată în comunicat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close