Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a murit, iar alta a rămas încarcerată, după un accident cumplit între patru maşini, în Floreşti, Cluj

O femeie a murit, iar alta a rămas încarcerată, după un accident cumplit între patru maşini, în Floreşti, Cluj

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar alta a rămas încarcerată într-o maşină distrusă, după un accident în care au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară şi un autobuz, în Floreşti, judeţul Cluj.

de Georgiana Adam    |    10 Apr 2023   •   07:23

Două autoturisme, o autoutilitară și un autobuz au fost implicate în această dimineaţă într-un accident în comuna clujeană Florești. O femeie a murit, iar alte două persoane au fost transportate la spital.

Conform IPJ Cluj, accidentul s-a produs pe DN1 E60, în afara localității Florești.

Conform primelor cercetări a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 55 de ani, care conducea autoturismul înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară.

În urma impactului, autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat pe sensul ei de mers, iar autoturismul condus de femeie a acorșat un autobuz care circula înspre Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, într-unul dintre autoturisme două femei de aproximativ 50 de ani au rămas încarcerate. Victimele au fost extrase de pompieri.

În cazul uneia dintre acestea s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes, medicii declarând decesul victimei.

Cealaltă femeie a fost transportată la spital. Ulterior a fost transportat la spital și un bărbat de aproximativ 45 de ani.

Niciunul dintre pasagerii din autobuz nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Mediafax.

Polițiștii spun că testările alcoolscopice făcute șoferilor implicați în accident au indicat rezultate negative.

Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

×
Subiecte în articol: accident în Cluj floresti
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close