Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a sunat la 112 şi a declarat că mama sa de 91 de ani a fost agresată la un azil din Câmpina

O femeie a sunat la 112 şi a declarat că mama sa de 91 de ani a fost agresată la un azil din Câmpina

Anchetă la un azil din Câmpina, după ce o femeie a sunat la 112 spunând că mama ei a fost agresată cât timp a fost internată.

O femeie a sunat la 112 şi a declarat că mama sa de 91 de ani a fost agresată la un azil din Câmpina
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    12 Mai 2023   •   23:23

Potrivit femeii, mama ei, în vârstă de 91 de ani, prezenta vânătăi pe mâini și picioare după ce fusese internată două zile la un azil din Câmpina. Indignată de situaţie femeia a sunat la 112. 

”La data de 12 mai, în jurul orei 17.30, Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 91 ani ar fi suferit leziuni la nivelul braţelor şi picioarelor, pe durata internării într-un centru de îngrijiri medicale din municipiul Câmpina”, a transmis, vineri seară, Poliţia Judeţeană Prahova, potrivit observatornews.ro 

Urmare cercetărilor, echipa operativă a stabilit că cele sesizate de femeie se confirmă.

Potrivit unor surse judiciare, angajaţii unității ar fi spus că pe durata internării nu au putut relaționa cu femeia în vârstă de 91 de ani şi că aceasta refuză mâncarea. În acest context, au sunat-o pe fiica ei să o ia pe bătrână acasă. Ajunsă la domiciliu fiica femei a observat pe corpul acesteia mai multe vânătăi.

”Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat sursa citată.

 

×
Subiecte în articol: azil de batrani Campina batrana batuta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close