Antena 3 Actualitate Locale O femeie de 97 de ani, s-a vindecat de coronavirus la Arad

O femeie de 97 de ani, s-a vindecat de coronavirus la Arad

12 Mai 2020   •   17:42
O femeie de 97 de ani, s-a vindecat de coronavirus la Arad
Sursa foto: Pixabay.com

O femeie în vârstă de 97 de ani s-a vindecat de Covid-19, după opt zile de spitalizare la Secţia Clinică Pneumonologie II Arad. Femeia provenea de la un cămin pentru persoane vârstnice. Femeia suferă și de alte afecțiuni.

„Veşti bune de pe Secţia Clinică Pneumologie II. Şase dintre pacienţii proveniţi de la un cămin pentru persoane vârstnice, din Arad, au fost externaţi, vindecaţi de COVID-19 după ce testele II şi III efectuate la interval de 24 de ore au ieşit negative. Printre pacienţii externaţi se numără o doamnă de 97 de ani, care a reuşit să învingă acest virus, deosebit de contagios”, se arată într-un comunicat emis de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad.

Medicul şef al Secţiei Clinică Pneumologie II, Dana Olar, a declarat că vindecarea pacientei de 97 de ani, care s-a internat şi cu alte afecţiuni medicale, „este o reuşită excepţională din punct de vedere medical”. 

„Îi felicit pe toţi seniorii care au fost internaţi la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă şi totodată, mulţumesc echipei medicale, care a fost şi este alături de pacient”, spus Olar.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close