Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Buzău s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc, ca să scape de partenerul care o bătea

O femeie din Buzău s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc, ca să scape de partenerul care o bătea

Disperată pentru că partenerul ei o bătea, o femeie din Buzău s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuieşte. A căzut pe plafonul unui balcon de la etajul întâi şi a ajuns de urgenţă la spital.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2024   •   09:42

Femeia de 43 de ani, din Buzău, a fost nevoită să sară de la etajul patru al blocuia în care locuia, pentru a scăpa de bătaia primită de la partenerul ei de viață. 

Potrivit anchetatorilor, scandalul dintre cei doi parteneri ar fi izbucnit înainte de miezul nopții, iar individul furios ar fi lovit-o pe femeie, apoi a încuiat-o în locuință și a plecat de acasă. 

Imediat după ce individul a plecat, femeia a recurs la gestul extrem. Victima a rămas la spital pentru îngrijiri medicale. Aceasta a suferit un traumatism de coloană toracală și un traumatism de coloană lombară. IPJ Buzău a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 53 de ani și a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

”La data de 16 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat de 53 de ani, din Buzău pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Fapta a fost sesizată de către un bărbat de 49 de ani, din Buzău. Din cercetările efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că, în seara de 15 martie a.c., bănuitul, în urma unor discuţii în contradictoriu cu concubina sa, o buzoiancă de 42 de ani, ar fi agresat-o fizic”, a transmis IPJ Buzău.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24!

În cazul în care aveți cunoștință despre un caz de trafic de minori, puteți anunța acest lucru la Tel Verde 0800.800.678 

În cazul în care aveți cunoștință despre un caz de abuz asupra unui minor, puteți anunța acest lucru la Telefonul Copilului 116111, linia europeană de asistență pentru Copii 

Românii care suferă de depresie și anxietate pot găsi sprijin în abordarea sănătății mintale și emoționale, la primul hub antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, disponibil 24 de ore din 24. 
De asemenea, cei care prezintă impulsuri suicidale, sau familiile acestora, pot găsi asistență la Alianța Română de Prevenție a Suicidului, la telefon 0800 801 200, în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, sau, 24/7, prin email la [email protected]

×
Subiecte în articol: bătaie femeie Buzau
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close