Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Constanţa a fost asfixiată de iubit cu o pernă

O femeie din Constanţa a fost asfixiată de iubit cu o pernă

Un bărbat în vârstă de 44 de ani cu antecedente penale, a fost plasat sub control judiciar după ce și-a bătut și sufocat cu o pernă fosta iubită, la Constanța. Femeia, care avea şi afecțiuni medicale cunoscute de bărbat, a leșinat de câteva ori.

O femeie din Constanţa a fost asfixiată de iubit cu o pernă
Sursa foto: pixabay
de Claudia Popovici    |    11 Iun 2021   •   19:29

Incidentul a avut loc pe 7 iunie în locuinţa femeii din Constanţa. Pe fondul unui conflict bărbatul, în vârstă de 44 de ani, şi-a pierdut cumpătul şi-a agresat fosta iubită acoperindu-i fața cu o pernă și lovind-o cu putere, cu palma și pumnii.

În urma loviturilor, femeia are avea şi afecțiuni medicale cunoscute de bărbat, a leșinat de câteva ori. Potrivit presei locale, individul i-a provocat femeii leziuni cuantificate medico-legal în 15 zile de îngrijiri medicale.

Joi, agresorul a fost plasat sub control judiciar pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța

Cercetările continuă, fiind efectuate de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa.

×
Subiecte în articol: Constanța femeie asfixiată perna
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close