Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Galați a fost amendată, după ce şi-a lăsat fiica nesupravegheată

O femeie din Galați a fost amendată, după ce şi-a lăsat fiica nesupravegheată

O femeie din Galați a fost amendată, după ce şi-a lăsat fiica nesupravegheată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Aug 2017   •   15:39

O femeie de 40 de ani, din comuna gălăţeană Suhurlui şi-a lăsat nesupravegheată fiica în vârstă de opt ani, în zona unui magazin din localitate, potrivit news.ro.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan, din judeţul Galaţi, au fost sesizaţi, marţi, printr-un apel la 112, de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Suhurlui, că fiica sa în vârstă de opt ani a plecat, luni, de la locuinţă şi nu a mai revenit, potrivit unui comunicat transmis, joi, de IPJ Galaţi.

Poliţiştii au identificat fetiţa în scurt timp şi au stabilit că de fapt aceasta a fost abandonată de către mama sa prin comună, în dreptul unui magazin, iar minora s-a aflat în acest timp în grija unei familii, din aceeaşi localitate, care a găsit-o nesupravegheată şi a sesizat poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Suhurlui.

Femeia de 40 de ani a fost amendată cu 500 lei pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii vor sesiza şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi cu privire la cele întâmplate.

 

×
Subiecte în articol: femeie Galați fiica
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close