Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Gorj a fost ucisa de curier! Descoperirea macabra a autoritatilor

O femeie din Gorj a fost ucisa de curier! Descoperirea macabra a autoritatilor

O femeie din Gorj a fost ucisa de curier! Descoperirea macabra a autoritatilor
20 Noi 2017   •   21:22

Un curier care livra colete a lovit cu masina o femeie in varsta de 66 de ani. Accidentul cumplit a avut loc in comuna Bumbesti-Pitic.  Veronica Dinca, femeia lovita, a murit pe loc dupa ce ar fi incercat sa traverseze neregulamentar. 

"La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un bărbat de 34 de ani, din comuna Berleşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67, Bumbeşti-Piţic, din direcţia Târgu-Jiu spre Râmnicu Vâlcea, a acroşat o femeie de 66 de ani, din comuna Bengeşti Ciocadia, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. 

În urma impactului femeia a decedat, fiind transportată la SML Gorj pentru efectuarea necropsiei. Conducătorul auto au fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

„A fost acroşată de o maşină de curierat. Am văzut-o de foarte multe ori pe drum, chiar mă întrebam de ce se tot plimbă, era mereu pe drum, probabil avea de la doctor să parcurgă câţiva kilometri pe jos. Are familie. Are şi un copil. Mai multe nu cunosc”, a spus Victor Geogia, primarul comunei Bengeşti-Ciocadia, potrivit gorjdomino.

 

×
Subiecte în articol: Gorj descoperire
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close