Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie imobilizată la pat a fost lăsată în frig de un bărbat, pentru o bucată de pământ. ”Fereascã Dumnezeu cum am gãsit-o!"

O femeie imobilizată la pat a fost lăsată în frig de un bărbat, pentru o bucată de pământ. ”Fereascã Dumnezeu cum am gãsit-o!"

Un bărbat din Vaslui a lăsat în frig o femeie imobilizată la pat pentru o bucată mică de pâmânt. Victima a fost găsită abia a doua zi.

O femeie imobilizată la pat a fost lăsată în frig de un bărbat, pentru o bucată de pământ. ”Fereascã Dumnezeu cum am gãsit-o!"
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Ioana Mircea    |    02 Feb 2023   •   14:03

O bãtrânã imobilizatã la pat, în vârstă de 75 de ani, din comuna Tătărăni, județul Vaslui a trecut, în urmă cu două nopți, prin clipe de coșmar. Un bărbat de 65 de ani a pătruns în casa femeii, spunându-i că vrea să o omoare.

După ce a lovit-o de mai multe ori, a plecat şi a lăsat în mod intenționat deschisă ușa, pentru ca frigul care pătrundea de afară să pătrundă în locuință.

Aceasta a fost găsită de oamenii care o ajutaseră cu lemne si mâncare zilele trecute.

Aceștia au sunat la 112, iar la fața locului a venit o ambulanță si două echipaje de Poliție.

Citește și: Elev bătut și băgat cu capul în toaletă de un coleg, într-un liceu din Bacău. Imaginile au fost postate pe internet de bunicul băiatului

"Ferească Dumnezeu cum am găsit-o! Udă toatã, ud și patul și plapuma, ea era aici, iar ușa larg deschisă. Era un frig de nu puteai sta. Făcuse pe ea de fricã, atunci când individul o strângea de gât ș îi spunea că o omoară. Vã dati seama cum a stat femeia asta udă leoarcă, până dimineată. Nu stiu cum a trãit pânã dimineatã”, a spus femeia care a găsit-o pe bătrână.

Se pare că totul a pronit de la o bucată mică de pământ pe care bărbatul o vrea de la bătrână.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate si dispunerea măsurilor legale, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close