Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie și un bărbat din Tulcea au răpit o adolescentă, au legat-o cu lanțuri și au forțat-o să se prostitueze

O femeie și un bărbat din Tulcea au răpit o adolescentă, au legat-o cu lanțuri și au forțat-o să se prostitueze

O femeie și un bărbat din Tulcea au răpit o adolescentă, au legat-o cu lanțuri și au forțat-o să se prostitueze
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Feb 2018   •   15:40

Un bărbat și o femeie din Tulcea au răpit o tânără de 16 ani dintr-un centru de plasament din Tulcea, au dus-o într-un apartament unde au legat-o de calorifer cu lanțuri și au obligat-o să se prostitueze. Cei doi au fost arestați.

Adolescenta a reușit să scape câteva zile mai târziu, ieșind pe geamul de la bucătărie, și a cerut ajutorul unui taximetrist. 

Potrivit DIICOT, fata a fost răpită în 26 ianuarie, din zona unui popas de pe raza comunei Horia. Cei doi inculpaţi au ameninţat-o cu un cuţit, i-au legat mâinile şi picioarele cu scotch şi au dus-o într-un apartament, unde au legat-o cu lanţul de calorifer, obligând-o să se prostitueze.

Fata de 16 ani a întreţinut raporturi sexuale cu un bărbat, după ce înainte a fost îmbrăcată cu haine noi şi i-a fost vopsit părul. Cei doi inculpaţi au făcut demersuri pentru a găsi clienţi, inclusiv cetăţeni vietnamezi, care să întreţină relaţii sexuale cu minora, conform news.ro

Autorii răpirii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

×
Subiecte în articol: Tulcea adolescenta lanturi taximetrist
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close