Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță de șase ani din Iași a murit în urma unui accident petrecut la școală. A căzut pe scări de la etajul doi

O fetiță de șase ani din Iași a murit în urma unui accident petrecut la școală. A căzut pe scări de la etajul doi

O fetiță de șase ani din Iași a murit în urma unui accident petrecut la școală. A căzut pe scări de la etajul doi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Dec 2019   •   11:55

O fetiță de șase ani și-a pierdut viața luni dimineață, după ce cu o zi înainte fusese victima unui accident. 

Micuța era nevăzătoare și în luna septembrie a început cursurile la o școală din Târgu Frumos. La unitatea respectivă de învățământ studiază doar copii cu probleme de vedere. 

În cursul zilei de duminică, copila a căzut de scări, de la etajul doi și a fost grav rănită. A fost transportată la un spital de copii, iar apoi dusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde medicii au operat-o de urgență. 

Din nefericire, nu au mai reușit să-i salveze viața, potrivit Adevărul. 

„Prezenta leziuni toraco-abdominale, dar, mai ales, leziuni cranio-cerebrale foarte importante. S-au efectuat examinările necesare pentru a se stabili diagnosticul, s-a intervenit operator pentru ameliorarera leziunilor neurochirurgicale şi, în acelaşi timp, pentru a se monta un aparat de diagnostic care să permită urmărirea în cotinuare a evoluţiei pacientului. Din păcate, eforturile nu s-au soldat cu rezultate pozitive şi după câteva ore copilul a decedat”, a declarat doctorul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. 

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Rezultatele necropsiei vor stabili cu exactitate cauza decesului. 

×
Subiecte în articol: Iași şcoală
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close