Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță și-a salvat mama și fratele căzuți într-o râpă de 10 metri, în Caraș-Severin

O fetiță și-a salvat mama și fratele căzuți într-o râpă de 10 metri, în Caraș-Severin

O fetiță și-a salvat mama și fratele căzuți într-o râpă de 10 metri, în Caraș-Severin
02 Mai 2018   •   08:22

O copilă de 11 ani și-a salvat mama și fratele căzuți într-o râpă adâncă de zece metri. Aceasta a sunat la 112 fără să stea prea mult pe gânduri.

Potrivit ISU Caraş-Severin, un grup de turişti s-a aventurat, marţi, pe Cheile Caraşului. O mamă cu doi copii, o fetiţă de 11 ani şi un băieţel de un an şi 6 luni transportat de femeie în spate, într-un port-bebe, s-au rătăcit de grup.

La un moment dat, femeia a alunecat şi a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri. A reuşit să se prindă de nişte crengi, dar a rămas suspendată la o distanţă de circa 3 metri de cărarea de pe marginea râului Caraş.

Fetiţa de 11 ani a apelat numărul de urgenţă 112 şi imediat au pornit spre ei un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, un echipaj al Poliţiei, doi salvamontişti, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, viceprimarul şi un angajat al Primăriei Caraşova.

Cei trei au fost găsiți datorită indicațiilor date de fetiță. Din fericire niciunul dintre ei nu a suferit răni. 

”Mulţumim domnişoarei pentru simţul practic şi sprijinul oferit salvatorilor şi recomandăm tuturor părinţilor să-şi educe copiii şi în privinţa reacţiilor în situaţii de urgenţă”, arată sursa citată.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: mama rapa Caras-Severin fetita
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close