Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă din Constanța i-a mințit pe polițiști în legătură cu presupusa răpire a fiicei sale. S-a ales cu dosar penal

O mamă din Constanța i-a mințit pe polițiști în legătură cu presupusa răpire a fiicei sale. S-a ales cu dosar penal

O mamă din Constanța i-a mințit pe polițiști în legătură cu presupusa răpire a fiicei sale. S-a ales cu dosar penal
29 Aug 2019   •   10:15

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unei femei de 38 de ani din Medgidia pentru că a indus în eroare organele judiciare formulând o plângere falsă miercuri, 28 august, în legătură cu posibila răpire a fiicei sale de către un bărbat din municipiul Tulcea, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa.

Conform sursei citate, în cursul zilei de miercuri, la sediul Poliţiei Municipiului Medgidia, s-a prezentat o femeie de 38 de ani, care a sesizat faptul că fiica sa de 15 ani ar fi fost răpită şi condusă în judeţul Tulcea, cu un autoturism, pentru a i se propune să se căsătorească cu un bărbat de 27 de ani, în urma cercetărilor dovedindu-se că ca urmare a unei înţelegeri anterioare la domiciliul minorei aceasta ar fi plecat, însoţită de un membru al familiei, să negocieze o căsătorie contra unei sume de bani, în Municipiul Tulcea. 

"În cursul serii de 28 august a.c, în jurul orei 22:00, poliţiştii constănţeni, cu sprijinul IPJ Tulcea, au format o echipă de intervenţie alcătuită din 21 de poliţişti dintre care şase luptători DIAS şi au depistat-o pe tânără, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe raza municipiului Medgidia. Minora în cauza a fost examinată medico-legal şi s-a constatat că nu prezintă leziuni traumatice, aceasta fiind încredinţată familiei" - se arată în comunicatul IPJ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: mama politisti rapire dosar penal
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close