Antena 3 CNN Actualitate Locale O maşină cu patru persoane, printre care şi doi copii, a rămas blocată în apă în Drăgăşani

O maşină cu patru persoane, printre care şi doi copii, a rămas blocată în apă în Drăgăşani

O mașină cu patru persoane, blocată în apă în Drăgășani, sub un pod, din cauza furtunilor puternice din zonă. La fața locului au fost chemați imediat pompierii.

O maşină cu patru persoane, printre care şi doi copii, a rămas blocată în apă în Drăgăşani
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    03 Iun 2023   •   19:15

"Pompierii militari vâlceni au fost solicitați pentru salvarea  a patru persoane rămase blocate în autoturismul care se deplasau în municipiu Drăgășani, în punctul Podul Trenului, într-o zonă în care de obicei în urma precipitațiilor se acumulează foarte multă apă în zona respectivă.

Autoturismul în care se aflau cele patru persoane, doi adulți și doi minori, a rămas blocați, fiind necesară intervenția echipajelor de salvare pentru salvarea celor patru persoane.

Din fericire, la fața locului, s-a reușit scoaterea acestora din autoturismul blocat, acestea fiind în siguranță în acest moment.

De asemenea, pe teritoriul județului, ca urmare a precipitațiilor abundente și a manifestării care au decurs în urma avertizărilor de cod roșu de precipitații și vânt puternic, s-a acționat în alte câteva localități pentru evacuare a apei provenită din precipitații cu ajutorul motopompelor transportabile, apă care a inundat mai multe curți şi gospodării din localitățile Toienești, Călimănești, Băile Olănești, Berii, Slăbești și Râmnicu Vâlcea.

În acest moment, echipaje mixte ale pompierilor acționează pe teritoriul întregului județ pentru inventarierea tuturor problemelor care au fost lui chinuite de pe vremea nefavorabilă", a spus la Antena 3 CNN, Octavian Fulger, purtător de cuvânt ISU Vâlcea

Mai multe mașini avariate în urma furtunii şi în Drobeta-Turnu Severin

Mai multe mașini au fost avariate de elemente de acoperiș și de ramuri de copaci căzute în urma furtunii de sâmbătă după-amiaza în orașul Drobeta-Turnu Severin.

Pompierii din municipiul Drobeta Turnu-Severin au intervenit sâmbătă după-amiaza pentru gestionarea a șase situații de urgență, în urma furtunii.

Astfel, un echipaj din cadrul Detașamentului a acționat pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș, care au afectat trei autoturisme parcate pe strada Kogălniceanu.

Un alt echipaj a intervenit pentru îndepărtarea ramurilor căzute pe carosabil, care au afectat un autoturism și blocau accesul în parcul de agrement Crihala.

Totodată, pompierii militari au mai intervenit pentru evacuarea apei din patru gospodării, respectiv două locuințe, un beci și trei curți. La alte două solicitări, nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor, apele retrăgându-se.

Drobeta-Turnu Severin a fost sâmbătă după-amiaza sub avertizare Cod roșu de averse torențiale, descărcări electrice și vijelie puternică.

 

×
Subiecte în articol: masina cazuta in lac
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close