Antena 3 CNN Actualitate Locale O ploaie torențială a paralizat traficul! Străzile sunt sub ape - VIDEO

O ploaie torențială a paralizat traficul! Străzile sunt sub ape - VIDEO

O ploaie torențială a paralizat traficul! Străzile sunt sub ape - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
14 Iun 2018   •   22:29

Ploaia torențială de joi a paralizat traficul rutier din Iași. Străzile sunt sub ape, iar circulaţia mijloacelor de transport a fost întreruptă, după ce mai multe tramvaie au fost nevoite să oprească deoarece nu au putut urca sau coborî o pantă.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Iaşi au declarat că au fost trimise mai multe echipe pe teren pentru a reduce efectele furtunii.

„În urma fenomenelor meteorologice severe înregistrate în această după-amiază, caracterizate prin ploi torenţiale care s-au ridicat la 60 de litri pe metru pătrat în puţin peste o oră, primarul Mihai Chirica a dispus tuturor societăţilor din subordinea municipalităţii o mobilizare maximă pentru îndepărtarea pagubelor create de furtună. Astfel, Poliţia Locală a fost mobilizată încă din timpul intemperiilor să blocheze accesul vehiculelor în pasajele subterane (Pasajul Mihai Eminescu, Pasajul Galata, Pasajul Frumoasa, Pasajul Păcurari), pentru a preveni orice incident cauzat de ploaia torenţială”, a declarat joi seară Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei ieşene.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: ploaie Iași trafic
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close