Antena 3 CNN Actualitate Locale O studentă de 25 de ani din Călărași a dispărut de acasă de patru luni. Nimeni nu a mai văzut-o de atunci

O studentă de 25 de ani din Călărași a dispărut de acasă de patru luni. Nimeni nu a mai văzut-o de atunci

O studentă de 25 de ani din Călărași a dispărut de acasă de patru luni. Nimeni nu a mai văzut-o de atunci
Sursa foto: foto- Facebook
21 Ian 2019   •   18:07

O tânără de 25 de ani a dispărut în urmă cu câteva luni și de atunci nu a mai fost văzută de niciun cunoscut. Lucica Dragnea a lucrat microbuzul spre Jegălia, o comună din Călărași în care locuia cu tatăl sîu vitreg și de atunci e de negăsit. 

Lucica e studentă la Facultatea Româno-Americană. Majoritatea prietenilor ei spun că e foarte cuminte și nici nu obișnuia să iasă în cluburi sau să-și petreacă timpul cu oameni periculoși. 

Mama fetei e plecată la muncă în Germania, iar tânăra stătea cu tatăl ei vitreg în Călărași. Tatăl biologic e plecat mai tot timpul din țară fiindcă e șofer de camion. 

Prietenii povestesc că voia să câștige o bursă și să studieze în străinătate. Se pare că ar fi avut o relație cu un cetățean străi o perioadă. 

Cunoscuții au postat mesaje legate de dispariția fetei și pe rețelele sociale. 

„Ea este Luci. Pe data de 26 septembrie a dispărut de acasă. Familia şi cunoscuții nu știu nimic despre ea de atunci. V-aş ruga să distribuiţi poza ei, mai ales pentru faptul că nu este un caz obişnuit cu vreo puștoaică care pleaca de acasă. În anul în care urma să absolve facultatea, a suferit o cădere nervoasă şi de atunci şi-a pierdut din luciditate, fapt care a şi dus la dispariția ei. I se poate întâmpla ceva foarte periculos…”, au scris îngrijoraţi prietenii pe o reţea socială. 

×
Subiecte în articol: studenta Calarasi
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close