Antena 3 Actualitate Locale O studentă din Iaşi a fost găsită fără suflare în camera de cămin chiar în ziua de Paşte

O studentă din Iaşi a fost găsită fără suflare în camera de cămin chiar în ziua de Paşte

de Claudia Popovici    |    02 Mai 2021   •   08:34
O studentă din Iaşi a fost găsită fără suflare în camera de cămin chiar în ziua de Paşte

Tragedia a avut loc într-un cămin studențesc din Iaşi, chiar în ziua de Paște. O tânără de doar 23 de ani a fost găsită fără viață, iar polițiștii nu exclud varianta unei crime.

Tragedia a avut loc în Complexul Studențesc "Tudor Vladimirescu" din Iași. Părinții unei studente, de 23 de ani din Botoșani, după ce au încercat de mai multe ori să ia legătura cu fiica lor, au intrat în panică și l-au sunat pe paznicul căminului, pentru a se interesa de starea de sănătate a fetei.

Paznicul a găsit-o la pe tânără, fără viaţă, la etajul 2 al căminului și a anunțat imediat autoritățile. La fața locului, au venit mai multe echipe de criminaliști care au prelevat probe și care au deschis un dosar penal în acest caz.

Potrivit unor surse, pe trupul fetei nu au fost găsite semne vizibile de agresiune, însă vom știi mai multe după efectuarea necropsiei.

Din acest motiv, polițiști iau în calcul ambele variante, atât cea a suicidului cât și varianta unei morți unei agresiuni fizice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close