Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără de 18 ani, bătută fără milă și târâtă de păr pe stradă. Fostul ei iubit a fost reținut

O tânără de 18 ani, bătută fără milă și târâtă de păr pe stradă. Fostul ei iubit a fost reținut

O tânără de 18 ani, bătută fără milă și târâtă de păr pe stradă. Fostul ei iubit a fost reținut
07 Aug 2019   •   18:45

O tânără de 18 ani, din Drăgășani, a fost bătută fără milă și târâtă de păr în plină stradă de fostul iubit. Mai mult, după câteva ore de la incident, agresorul a incediat mașina părinților fetei. 

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, sub cordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, fac cercetări într-un scandal care finalizat cu lipsire de libertate, violenţă şi incendiere.   

Totul a început sâmbătă seara, 4 august, într-un bar din Drăgăşani. Un tânăr de 26 de ani a intrat în local, a început să pălmuiască o clientă, pe care apoi a scos-o afară, târând-o de păr pe stradă. Tânăra de 18 ani a fost trasă pe o alee lăturalnică, unde a fost în continuare bătută de agresor.  

Între timp, tatăl şi bunicul acesteia, alarmaţi de un martor ocular, i-au sărit în ajutor. Conflictul a escaladat şi s-a ajuns la bătăi cu pumnii şi picioarele, până a apărut în zonă poliţia şi ambulanţa, potrivit Adevărul

„În seara zilei de 04 august, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un scandal ce are loc pe raza municipiului Drăgăşani. Ajunşi la faţa locului, au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în faţa unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr şi târâtă pe o distanţă de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgăşani, cu care avusese o relaţie de concubinaj”, a explicat purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea, Cătălin Udrea, despre cum a început cearta. 

×
Subiecte în articol: tanara batuta strada
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close