Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din București a fost violată noaptea trecută

O tânără din București a fost violată noaptea trecută

O tânără din București a fost violată noaptea trecută
06 Aug 2015   •   15:18

O tânără de 36 de ani a fost violată, miercuri noaptea, în Bucureşti. Femeia, de profesie maseuză, a fost contactată de un bărbat pentru a programa o şedinţă de masaj, dar, după ce a intrat în casa lui, a violat-o şi i-a furat bijuteriile, scrie b365.ro.


Victima a reuşit să scape de violator şi a sunat repede la 112 (în jurul orei 23.50). Atacul a avut loc într-un imobil din sectorul 1.

"Din primele verificări a reieşit faptul că, în jurul orei 19.00, persoana vătămată, în calitate de maseuză, a fost sunată de un client necunoscut, solicitându-i servicii de masaj prin prisma anunţului postat pe internet. Ajunsă la adresa indicată, bărbatul, prezumtivul client, i-a cerut persoanei vătămate să se dezbrace pentru a întreţine relaţii sexuale, ameninţând-o şi folosind violenţa, apoi i-a luat bijuteriile şi bunurile de valoare ce le avea asupra sa. Ulterior, acesta i-a cerut victimei să-l însoţească în afara locuinţei, iar aceasta, profitând la un moment dat de o împrejurare ce i-a fost favorabilă, a fugit şi a solicitat ajutor prin Sistemul 112", anunţă Poliţia printr-un comunicat de presă.

Mai multe, pe b365.ro.

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close