Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu topoare într-o comună din Satu Mare. Au intervenit mascaţii! Doi oameni au ajuns la spital

Bătaie cu topoare într-o comună din Satu Mare. Au intervenit mascaţii! Doi oameni au ajuns la spital

Doi oameni au ajuns la spital în urma unui conflict între mai multe persoane într-o localitate din județul Satu Mare.

de Codruț Rebic    |    25 Feb 2024   •   11:34

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați sâmbătă despre producerea unei altercații cu implicarea mai multor persoane, în localitatea Ambud.

O femeie de 48 de ani și un bărbat de 49 de ani au fost răniți, cei doi fiind duși la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii, respectiv doi bărbați de 21 și 32 de ani.

Un bărbat a fost reţinut după scandalul din Ambud

Față de bărbatul de 32 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În acest caz se fac cercetări pentru loviri sau alte violențe.

Scandalul a avut loc în satul Ambud (strada Paris), comuna Păulești, din județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, în jurul orei 21.30. 

Multiple echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare și Inspectoratului Județean de Jandarmi au fost trimise la fața locului pentru reinstaurarea liniștii și ordinii publice şi pentru identificarea agresorilor și tragerea lor la răspundere. 

În unele comunități defavorizate din Ambud, Petin, Hrip sau Păulești scandalurile sunt aproape la ordinea zilei, spre disperarea localnicilor.
 

×
Subiecte în articol: oameni spital scandal Ambrud Satu Mare
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close