Antena 3 CNN Actualitate Locale Oamenii din Hunedoara au rămas șocați când au văzut ce făcea un tânăr în mijlocul străzii. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

Oamenii din Hunedoara au rămas șocați când au văzut ce făcea un tânăr în mijlocul străzii. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

Oamenii din Hunedoara au rămas șocați când au văzut ce făcea un tânăr în mijlocul străzii. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)
Sursa foto: foto- Pexels
01 Aug 2019   •   12:16

Un tânăr din Hunedoara a surprins trecătorii cu gestul său, așa că acesta a devenit celebru printre internauți după ce a postat pe pagina sa de YouTube un filmuleț mai puțin convențional.

O ploaie puternică a inundat străzile din Hunedoara, iar pe unele bulevarde nivelul apei a ajuns până la genunchi. 

Tânărul s-a plimbat minute în șir cu salteaua pe balta prin care mulţi dintre şoferi nu s-au sfiit să treacă.

”Am sesizat autorităţilor (în mod oficial) problema cu canalizarea din această zonă, de mai multe ori în ultimii ani, dar fără succes, problema încă persistă. Aşa că de data aceasta am făcut acest clip video prin care sper să fie destul de evidentă gravitatea situaţiei! Iar dacă acest clip va atrage suficient de multă atenţie, am şi eu speraranţa că poate autorităţile competente se vor implica mai mult şi poate că de data aceasta vor rezolva problema canalizării odată pentru totdeauna!”, a scris tânărul pe pagina sa de YouTube.

×
Subiecte în articol: Hunedoara ploaie tanar
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close