Antena 3 CNN Actualitate Locale Se speriară oltenii de radar: Am crezut că vrei să ne împuști, mă frate, că noi avem dușmani!

Se speriară oltenii de radar: Am crezut că vrei să ne împuști, mă frate, că noi avem dușmani!

Se speriară oltenii de radar: Am crezut că vrei să ne împuști, mă frate, că noi avem dușmani!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Feb 2016   •   12:53
Noile aparate radar de tip pistol ale Poliţiei Rutiere au dat mari emoţii unei familii de olteni.

Oamenii au văzut pe marginea drumului un poliţist în civil, care îndreptase spre ei un radar şi au crezut că vrea să-i împuşte. Din fericire, şoferul şi familia sa au scăpat nevătămaţi, însă cu 1.500 de lei mai săraci şi fără permis.

Iniţial, şoferul şi fiul său au încercat să-l convingă pe agent că încalcă legea şi că nu are voie să meargă în misiune îmbrăcat în civil.

Apoi, au susţinut că poliţistul i-a speriat în momentul în care a îndreptat un RADARUL TIP pistol spre ei. În faţa echipajului de la rutieră, au încercat o abordare mai pacifistă.

Poliţiştii nu au fost însă impresionaţi... Pentru că circula cu 112 km la oră în localitate şi nu avea permisul la el, şoferul a fost amendat cu 1.500 de lei şi a rămas pieton pentru 90 de zile.

Poliţia Română a cumpărat 8 astfel de radare noi, cu rază laser. Pistolul e dotat cu o cameră video HD, care poate identifica inclusiv faţa şoferului de la 1.200 de metri. În plus, nu poate fi detectat ori bruiat de vreun dispozitiv şi funcţionează pe ceaţă ori vreme rea.



×
Subiecte în articol: amenda Poliţia Rutieră radar video
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close