x close

Operaţiune dramatică de salvare pentru un turist din Cehia! A fost înconjurat de lupi, după ce căzut într-o râpă de 60 de metri

28 Oct 2019   •   08:49
Operaţiune dramatică de salvare pentru un turist din Cehia! A fost înconjurat de lupi, după ce căzut într-o râpă de 60 de metri Foto: Captură Antena 3

Momente de groază pentru un sportiv-41714.html">sportiv din Cehia, care fost înconjurat de lupi, în râpa adâncă de 60 de metri în care căzuse.

Au fost nouă ore dramatice pentru salvarea lui. Turistul participa la o cursă offroad când a alunecat în prăpastie cu atv-ul.

Alături de alţi turişti cehi, el plecase într-o drumeţie incursiunea cu motocicletele pe munte, când a derapat. Prietenii săi au sunat la 112 care a trimis acolo un echipaj SMURD şi un altul de la Salvamont.

Pentru că avea un traumatism cranian, salvatorii au cerut intervenţia unui elicopter. Acesta nu a mai putut ateriza, însă, din cauza întunericului care se lăsese între timp. Salvatorii, au început să coboare spre victimă, dar, spre care se îndrepta o haită de lupi.

Ca să îi alunge, ei au cerut sprijinul vânătorilor şi al jandarmilor montani. Turistul ceh a fost salvat şi transportat la spital.

 

Citeşte mai multe despre:

turist Maramures lupi sportiv Cehia munti rapa sportiv
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati