Antena 3 CNN Actualitate Locale Operaţiune dramatică de salvare pentru un turist din Cehia! A fost înconjurat de lupi, după ce căzut într-o râpă de 60 de metri

Operaţiune dramatică de salvare pentru un turist din Cehia! A fost înconjurat de lupi, după ce căzut într-o râpă de 60 de metri

Operaţiune dramatică de salvare pentru un turist din Cehia! A fost înconjurat de lupi, după ce căzut într-o râpă de 60 de metri
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
28 Oct 2019   •   08:49

Momente de groază pentru un sportiv din Cehia, care fost înconjurat de lupi, în râpa adâncă de 60 de metri în care căzuse.

Au fost nouă ore dramatice pentru salvarea lui. Turistul participa la o cursă offroad când a alunecat în prăpastie cu atv-ul.

Alături de alţi turişti cehi, el plecase într-o drumeţie incursiunea cu motocicletele pe munte, când a derapat. Prietenii săi au sunat la 112 care a trimis acolo un echipaj SMURD şi un altul de la Salvamont.

Pentru că avea un traumatism cranian, salvatorii au cerut intervenţia unui elicopter. Acesta nu a mai putut ateriza, însă, din cauza întunericului care se lăsese între timp. Salvatorii, au început să coboare spre victimă, dar, spre care se îndrepta o haită de lupi.

Ca să îi alunge, ei au cerut sprijinul vânătorilor şi al jandarmilor montani. Turistul ceh a fost salvat şi transportat la spital.

 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close