Antena 3 CNN Actualitate Locale Un operator TV a murit în cumplitul accident de la Buzău, unde o şoferiţă a intrat pe contrasens

Un operator TV a murit în cumplitul accident de la Buzău, unde o şoferiţă a intrat pe contrasens

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, operator la un cunoscut post TV, și-a pierdut viața pe Șoseaua Spătarului din Buzău, după ce autoutilitara pe care o conducea a fost izbită violent de o mașină condusă de o tânără de 19 ani.

Un operator TV  a murit în cumplitul accident de la Buzău, unde o şoferiţă a intrat pe contrasens
Sursa foto: Colaj reporterbuzoian.ro | Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Noi 2022   •   22:03

Tragedia în care și-au pierdut viața doi oameni s-a produs, ieri seară, în jurul orei 21:00, pe Șoseaua Spătarului, la ieșirea din  Buzău.

Potrivit presei locale, Sabin Nicolae și un coleg al său se întorceau cu mașina de serviciu de la Galați, acolo unde făcuseră parte din echipa de transmisie a partidei de fotbal dintre Oțelul și Gloria Buzău.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La un moment dat, autoutilitara în care se aflau cei doi bărbaţi a fost lovită în plin pe Șoseaua Spătarului de un autoturism Skoda Fabia, condus de o tânără, în vârstă de 19 ani, din Rușețu.

În urma impactului foarte violent mașina tinerei s-a prefăcut într-un morman de fiare, în timp ce parte din față a autoutilitarei a fost distrusă.

Primele date arată că tânăra ar fi circulat pe contrasens, pe o porțiune de drum drept.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, însă, din nefericire, pentru tânăra de 19 ani nu s-a mai putut face nimic. Larisa era studentă la Facultatea de Psihologie şi Științele Educaţiei şi luca ca educatoare la o grădiniță privată din Buzău.

Sabin Nicolae, şoferul utilitarei, a fost dus de urgență la UPU Buzău, unde s-a stins câteva ore mai târziu, în urma unui stop cardio-respirator. 

Sabin Nicolae lucra la grupul RCS&RDS de peste 20 de ani, iar toate partidele de fotbal din ligile superioare erau transmise de el și de echipa sa. Avea 46 de ani, era căsătorit și avea o fiică în vârstă de 14 ani.

 

×
Subiecte în articol: operator accident Buzau
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close