Antena 3 CNN Actualitate Locale Opt tineri s-au bătut şi s-au tăiat cu cuţitele din cauza a două fete, în Baia Mare

Opt tineri s-au bătut şi s-au tăiat cu cuţitele din cauza a două fete, în Baia Mare

Opt tineri s-au bătut şi s-au tăiat cu cuţitele, noaptea trecută, într-un scandal monstru pe străzile din Baia Mare, totul din cauza a două fete.

Opt tineri s-au bătut şi s-au tăiat cu cuţitele din cauza a două fete, în Baia Mare
Sursa foto: Antena 3
de Vasile Dale    |    25 Iul 2021   •   10:15

Scandal monstru între două grupuri de tineri pe bulevardul Republicii din Baia Mare, în zona unei piețe agroalimentare ce este situată gard în gard cu Unitatea Militară de Tanchiști din oraș.

Totul ar fi pornit spun unii de la două fete care s-ar fi certat. Prietenii acestora au intervenit pentru aplanarea scandalului. Pe una dintre fete ar fi urcat-o într-o mașină doar că în acel moment alte persoane au spart geamurile autoturismului.

Din acel moment s-ar fi dezlănțuit haosul. Tinerii au fi scos cuțitele și au început să se lovească între ei. Conform unor surse trei tineri au fost tăiați (unul în zona spatelui, unul în zona abdomenului, iar celălalt în zona mâinilor).

Imediat la fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Poliției din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare, precum și echipaje ale Jandarmeriei. Aceștia au ridicat toate persoanele și le-au dus la audieri.

Pe de altă parte, două echipaje ale Ambulanței au acordat îngrijiri medicale, iar apoi au transportat persoanele rănite la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Toate cele trei persoane au rămas internate.

Ancheta polițiștilor este în plină desfășurare. Toate persoanele implicate sunt la sediul poliției la audieri. Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice precum și pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

"Aseară, la ora 23.35, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe bulevardul Republicii a avut loc o altercație între mai mulți tineri, care s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

La fața locului polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri  opt tineri cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani s-ar fi agresat reciproc.

În urma încăierării trei dintre tinerii implicați au fost răniți, le-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj S.A.J. aflat la fața locului, și, ulterior, au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare pentru investigații.  Doi dintre aceștia au rămas internați în spital. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

×
Subiecte în articol: Baia Mare Maramureș
Parteneri
Accident masiv în Polonia! Cel puțin 17 oameni au fost răniți
x close