Antena 3 CNN Actualitate Locale Orașul din România unde s-a deschis un parc de aventură de 15.600 mp. Imagini cu complexul de patru milioane de euro

Orașul din România unde s-a deschis un parc de aventură de 15.600 mp. Imagini cu complexul de patru milioane de euro

Un parc de aventură uriaș a fost inaugurat astăzi, 14 iulie, într-un oraș mare din România. Complexul a costat aproximativ 4 milioane de euro.

Orașul din România unde s-a deschis un parc de aventură de 15.600 mp. Imagini cu complexul de patru milioane de euro
Sursa foto: Facebook/ Primaria Galati
de Mia Lungu    |    14 Iul 2023   •   14:21

Un parc de aventură a fost inaugurat în orașul Galați. Complexul a fost amenajat pe terenul fostei Uzine de Apă.

Parcul de Aventură a fost construit de Primăria Galați cu fonduri europene. Complexul are zone pentru sporturi cu role, traseu pentru biciclişti, labirint din gard viu, traseu motric, tobogan, amfiteatru, spaţii verzi, alei, parcări, reţele pentru utilităţi, precum şi mobilier urban, camere video şi wi-fi.

"Parcul oferă acum vizitatorilor următoarele zone cu activități specifice: trasee downhill pentru biciclete cu o lungime de peste 100 de metri și o pantă de 14 %, trasee cu grade de dificultate diferite, tobogan cu colaci cu o lungime de circa 100 de metri, traseu pumptrack de circa 170 de m lungime, traseu motric cu circuit de tip activitate fizică medie și intensă, cu funcții de echilibristică, cățărare, balansare, coordonare, sport și joacă, traseul este compus din 18 stații dispuse pe o diferență de 7 m în elevație și include podețe, balansoare, obstacole, bârne de balans, echipamente cu sfori, pietre de cățărare, platforme cu bare, plăci de sărit, circuit de bușteni, zonă de relaxare", a anunțat Primăria Galați.

Complexul de agrement a fost amenajat pe un teren abandonat de 15.600 mp unde a funcționat fosta Uzină de apă a orașului, prima de acest tip din țară. Uzina a fost construită în anul 1873, în apropiere de malul Dunării și a fost închisă în 2011.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close