Antena 3 CNN Actualitate Locale Orașul din România care a angajat detectivi pentru a monitoriza aruncarea gunoaielor pe stradă

Orașul din România care a angajat detectivi pentru a monitoriza aruncarea gunoaielor pe stradă

Orașul din România care a angajat detectivi pentru a monitoriza aruncarea gunoaielor pe stradă
28 Iun 2018   •   21:43

Primăria municipiului Câmpina a angajat detectivi particulari care vor trebui să depisteze hoţii care fură florile plantate în parcurile din oraş, persoanele care distrug mobilierul urban sau care aruncă gunoaie în alte locuri decât cele amenajate. 

Iniţiativa aparţine administratorului public al oraşului, Remus Bădulescu, care este convins că detectivii particulari, doi în total, vor oferi informaţii preţioase poliţiştilor locali, depăşiţi de fenomenul de acte antisociale din localitate. 

„Detectivii particulari vor ajuta Poliţia Locală şi implicit comunitatea locală. Cred că pentru un plus de siguranţă în Câmpina, astfel de servicii sunt binevenite. Societatea contractată de noi va oferi servicii de investigare a unor fapte antisociale care se petrec pe teritoriul municipiului nostru. Noi am investit în containere metalice încuiate pentru a încerca să combatem acest fenomen de furt în special de PET-uri. (...) Detectivul va monitoriza această faptă antisocială de furt de PET-uri de pe domeniul public”, a explicat Bădulescu, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Campina România deseuri strada monitorizare
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close