Antena 3 CNN Actualitate Locale Botoşăneanul dispărut în Germania a fost găsit după 9 zile de căutări. Ovidiu a fost bătut, abandonat, apoi a mers pe jos zeci de kilometri

Botoşăneanul dispărut în Germania a fost găsit după 9 zile de căutări. Ovidiu a fost bătut, abandonat, apoi a mers pe jos zeci de kilometri

Ovidiu Daniel Pintilii, un bărbat din Botoşani, a fost căutat cu disperare în Germania. Bărbatul a fost găsit după 9 zile, fiind recunoscut din poze.

Botoşăneanul dispărut în Germania a fost găsit după 9 zile de căutări. Ovidiu a fost bătut, abandonat, apoi a mers pe jos zeci de kilometri
Sursa foto: Gabriela Stanculesc/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Ian 2024   •   20:47

Ovidiu Daniel Pintilii, de 38 de ani, plecase din Austria spre casă, într-un microbuz, dar familia nu reuşea să afle veşti despre el.

Pe data de 27 decembrie a plecat spre țară, într-un microbuz. În prima parte a drumului, până a ajuns în Germania, acesta a ţinut legătura cu rudele iar ulterior a dispărut fără urmă.

Românul dat dispărut în Germania a fost găsit după nouă zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"A plătit la o firmă de transport 180€ să plece din Austria la Botoșani, s-a trezit plimbat prin toată Germania de transportator și a luat atitudine cerând explicații șoferului și protestând. Drept urmare a fost agresat verbal și fizic (bătut), l-a dat jos în peco din Bad Rappenau, fără bagaje, doar cu buletinul 50€ în buzunar și telefonul descărcat, fără încărcător și nevorbitor de germană sau engleză.

Povestea e lungă… a mers pe jos zeci de km, a ajuns la Kaufland Heilbronn, și-a vândut ceasul cu 30€ ca să poată mânca, a cerut ajutor oamenilor fără nici un rezultat. Datorită vigilenței unei persoane care a văzut distribuirile voastre peste tot, Ovidiu a fost localizat azi dimineață lângă un restaurant din Neckarsulm. În loc să fie anunțată poliția am fost anunțați noi și familia, ne-am activat imediat și împreună cu Dan Motoc l-am recuperat", se arată în postarea Gabrielei Stănculescu, unul dintre administratorii grupului de Facebook Voluntari în Europa.

Potrivit botosaneanul.ro, bărbatul va fi găzduit de unul dintre membrii ONG-ului Asociația Romenia și urmează a fi preluat de către un cunoscut și adus acasă.

×
Subiecte în articol: Ovidiu Daniel Pintilii
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close