Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pacient a căzut de la etajul 6 al Spitalului de Urgență Pitești. Bărbatul a murit

Un pacient a căzut de la etajul 6 al Spitalului de Urgență Pitești. Bărbatul a murit

Polițiștii din Argeș fac cercetări după ce un bărbat a căzut astăzi de la etajul 6 al unui spital din Pitești. Bărbatul de 58 de ani a murit.

Un pacient a căzut de la etajul 6 al Spitalului de Urgență Pitești. Bărbatul a murit
de Mia Lungu    |    21 Aug 2022   •   13:50

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de un reprezentant al unei unități medicale cu privire la faptul că o persoană internată în spital ar fi căzut de la etajul 6 al clădirii, anunță IPJ Argeș.

Este vorba de bărbat de 58 de ani din Costești, care a decedat.

Potrivit surselor Antena 3, bărbatul era internat la Cardiologie și ar fi sărit pe geam. Nu era o secție care prevede paza sau măsuri speciale de siguranță. Pacientul nu era cunoscut cu probleme psihice.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgenţă Pitești spun că este vorba un pacient cunoscut cu patologie cardiacă gravă, internat de o săptămână în Secția de Cardiologie, și care prezenta o evoluție cu ameliorarea simptomatologiei, urmând să fie externat zilele următoare.

"Pe parcursul internării nu a pus probleme deosebite, nu a prezentat agitație, nu era cunoscut cu afecțiuni psihiatrice. Acesta fusese internat, în repetate rânduri, în Secția Cardiologie, pentru acutizări ale bolii de fond", au transmis reprezentanții unității medicale.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul, în cauză urmând să fie întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

×
Subiecte în articol: pacient cazut a murit spital Pitești
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close