Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pacient a dispărut din Spitalul Județean Vaslui. Rudele îl caută disperate

Un pacient a dispărut din Spitalul Județean Vaslui. Rudele îl caută disperate

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, internat în Spitalul Județean Vaslui, a dispărut din unitatea medicală în cursul zilei de joi, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Un pacient a dispărut din Spitalul Județean Vaslui. Rudele îl caută disperate
Sursa foto: Vremeanoua.ro / Sjuvaslui.ro
de Maria Zărnescu    |    05 Iun 2021   •   21:04

Rudele îl caută cu disperare pe pacient, pentru dispariția căruia nimeni nu are o explicație.

Bărbatul a fost internat în data de 1 iunie, la ora 05.00 dimineața și a dispărut în aceeași zi, în jurul orei 08.00.

De patru zile, rudele pacientului încearcă cu disperare să îl găsească, dar nimeni nu știe ce s-a întâmplat după ce pacientul a fost transportat cu ambulanța la spital. Bărbatul este predispus la crize de epilepsie, iar familia se teme de ce e mai rău, scrie Vremeanoua.ro.

"Facem un apel în urma dispariției unei persoane pe nume Manolache Pavel (Paul). A fost dus cu salvarea, marți, 1 iunie, la Spitalul Județean Vaslui în jurul orei 5 dimineața, după ce a suferit o criză de epilepsie.

În urma acestor crize, el intră într-un fel de sevraj care se manifestă și cu pierderi de memorie, de asta ne temem de ce e mai rău.

A plecat din spital după ce medici i-au făcut analizele. L-a sunat un prieten în jurul orei 8 și el era deja pe stradă, se auzeau mașinile. A spus că se duce la Medicina Muncii să-și scoată o adeverință, iar de atunci nu mai știe nimeni nimic de el. Acum îl căutăm cu jandarmii și cu polițiștii pe dealurile Poieneștiului, ne ducem spre Pușcași. În momentul dispariției, era îmbrăcat într-o geacă gri închis, blugi albaștri și șapcă neagră", a declarat una din rudele bărbatului, pentru sursa citată mai sus.

În prezent, polițiștii desfășoară activități pentru depistarea persoanei dispărute în data de 1 iunie, în activitatea de căutare fiind implicați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

×
Subiecte în articol: pacient disparut spital Vaslui
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close