Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini cu un pacient plimbat cu targa pe caniculă, printre maşini: Rude: "Mulțumim pentru tratament Ministerului Sănătății. Rușine să vă fie"

Imagini cu un pacient plimbat cu targa pe caniculă, printre maşini: Rude: "Mulțumim pentru tratament Ministerului Sănătății. Rușine să vă fie"

Rudele unui pacient internat la Spitalul Orășenesc Târgu Cărbunești, din Gorj, fac acuzații grave la adresa personalului medical care a fost surprins în timp ce îl transporta pe caniculă cu o targă, între unitatea de stat și cea privată aflată în apropierea acesteia.

Imagini cu un pacient plimbat cu targa pe caniculă, printre maşini: Rude: "Mulțumim pentru tratament Ministerului Sănătății. Rușine să vă fie"
Sursa foto: Facebook Trompeti
de Claudia Popovici    |    12 Aug 2021   •   18:38

Imaginile care surprind două asistente în timp ce transportă un pacient cu targa, pe caniculă printre mașini au fost postate pe reţelele de socializare. 

„Așa se transportă bolnavi pentru analize la lăudatul spital Cărbunești. Printre mașini prin soare și microbi. Mulțumim pentru tratament ministerului sănătății. Ruşine să vă fie. Criminalilor", spune o rudă, revoltată de tratamentul inuman aplicat bolnavului.

Așa se transportă bolnavi pentru analize la lăudatul spital Cărbunești. Printre mașini prin soare și microbi.Multumim pentru tratament ministerului sănătății. RUSINE SĂ VĂ FIE.! CRIMINALILOR.

Publicată de Trompeti pe Marţi, 10 august 2021

Imaginile devenite în scurt timp virale au stârnit revoltă pe internet

„Asta este România cum sa treci cu bolnav pe targa în soare pericolul de mașini de ce trebuie mereu sa fie așa și nu sa se evolueze nu mai este timpuri vechi acuma suntem în 2021 și tot gândirea aia veche și altele rușin", spune cineva.

„Un animal e transportat mai bine și mai comod ca această persoana care una trage alta înpige rușine să vă fii am ajuns o țară de rahat vai și amar să fie de capu cunducătorilor acestei țări", mai spune cineva.

Potrivit presei locale, reprezentanții Spitalului Târgu Cărbunești nu au dat pănă în acest moment nicio reacție oficială.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close