Antena 3 CNN Actualitate Locale Pacientă cu probleme la o ureche, trimisă la oftalmologie, de către un medic UPU, în Satu Mare

Pacientă cu probleme la o ureche, trimisă la oftalmologie, de către un medic UPU, în Satu Mare

O femeie căreia i-a rămas o bucată de vată în ureche a fost trimisă la oftalmologie de un medic de la Unitatea de Primiri Urgențe din Satu Mare.

Pacientă cu probleme la o ureche, trimisă la oftalmologie, de către un medic UPU, în Satu Mare
Sursa foto: Facebook/ SMURD
de Ioana Mircea    |    21 Aug 2023   •   20:40

O femeie din Satu Mare a fost trimisă de un doctor din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, la secția de oftalmologie după ce aceasta a spus că i-a rămas o bucată de vată în ureche de la un bețișor.

”Fac baie, mă curăț în urechi și îmi rămâne vată de la bețișor în ureche. Merg ca tot omul la urgențe, stau două ore și primesc un bilet de trimitere indescifrabil, către alt spital. Merg la celălalt spital, mă prezint la portar și îmi spune să ma duc la Oftalmologie. Explic că eu am cu urechea, nu cu ochiul", a spus ea.

Citește și: "Ultimul ei mesaj a fost: nu mai pot de durere" | O femeie însărcinată a murit la spital, după ce a fost pusă să aştepte ore întregi un medic, în Botoşani

Aceasta s-a întors la spital pentru a lămuri situația, însă doctorul ar fi avut o reacție neașteptată. "Merg înapoi la Spitalul Județean și îi întreb: Nu vă supărați, va bateți joc de mine? Doamna de la Triaj, super drăguță, merge înăuntru și îi spune doctorului că a greșit și mă trimite în sala de așteptare. Eu, căpoasă din fire, stau acolo și îl aud: ”să steie acolo, că la mine nu mai vine”, a povestit femeia, într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close