Antena 3 CNN Actualitate Locale Pacienți de la Secția Chirurgie Generală din Târgu Mureş, evacuați după explozia unui corp de iluminat

Pacienți de la Secția Chirurgie Generală din Târgu Mureş, evacuați după explozia unui corp de iluminat

Doi pacienți aflați într-un salon non-COVID în Secția Chirurgie Generală a Spitalului din Târgu Mureș au fost evacuați, sâmbătă seara, din cauza fumului degajat după explozia unui corp de iluminat.

Pacienți de la Secția Chirurgie Generală din Târgu Mureş, evacuați după explozia unui corp de iluminat
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    06 Noi 2021   •   23:44

Incidentul din cadrul spitalului din Târgu Mureș a avut loc sâmbătă seara.

„Detașamentul de Pompieri a fost solicitat să intervină într-un salon non-COVID, cu linie de oxigen, din cadrul Secției Chirurgie Generală 3 (Medicală 4), pentru explozia unui corp de iluminat. În salon se aflau doi pacienți, iar până la sosirea forțelor de intervenție, aceștia au fost evacuați de către personalul medical, fiind degajări de fum”, informează ISU Mureș.

La sosirea echipajelor de intervenție, nu au mai fost constatate probleme. Împreună cu electricianul secției a fost înlăturat corpul de iluminat.

La momentul exploziei corpului de iluminat, doi subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș se aflau în clinică pentru verificarea de rutină a secțiilor ATI COVID. Aceștia au dispus ventilarea salonului.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close