Antena 3 CNN Actualitate Locale Panică pe aeroportul din Timişoara! Un bărbat băut s-a plimbat cu un pistol prin faţa pasagerilor

Panică pe aeroportul din Timişoara! Un bărbat băut s-a plimbat cu un pistol prin faţa pasagerilor

Scene incredibile seara trecută în Timişoara, acolo unde un bărbat s-a plimbat cu o armă printre oameni, pe aeroport. Poliţiştii l-au încătuşat imediat. Atunci au aflat că arma era una de tip airsoft.

Panică pe aeroportul din Timişoara! Un bărbat băut s-a plimbat cu un pistol prin faţa pasagerilor
Sursa foto: Aeroportul International Timisoara/Facebook
de Gabi Vlad    |    31 Mai 2022   •   11:36

Un bărbat de 57 de ani care a mers în Aeroportul Timișoara cu o armă la vedere a fost încătușat de un polițist de frontieră.

În urma cercetărilor s-a dovedit că arma era una de airsoft.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, incidentul a avut loc luni 30 mai 2022, în jurul orei 22.00, la intrarea în zona publică de Plecări Interne.

Potrivit sursei citate, îmbrăcat într-o uniformă de pază și protecție, bărbatul, care era băut bine, se plimbă prin parcare, prin față clădirii aeroportului, cu un pistol pe care îl ținea ostentativ, la vedere, într-un toc la brâu.

Un polițist de frontieră s-a apropiat de el și a încercat să-l legitimeze, moment în care individul a dus mâna la armă. Cu mult curaj, polițistul a reacționat rapid, l-a imobilizat și l-a încătușat.

La verificări, oamenii legii aveau să descopere că era vorba de o armă de airsoft de tip RUGER, neletală. Bărbatul mai avea asupra lui 33 de bile de plastic și 3 tuburi CO2.

În urma incidentului, bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei.

Arma, pentru care nu e nevoie de autorizație de deținere, și bilele au fost confiscate. 

×
Subiecte în articol: panica aeroport Timisoara pistol
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close