Antena 3 CNN Actualitate Locale Panică în benzinărie! Imagini surprinse cu "Chuck Norris" înarmat cu un cuţit şi un pistol, în Sighetu Marmaţiei | Ce amendă a primit

Panică în benzinărie! Imagini surprinse cu "Chuck Norris" înarmat cu un cuţit şi un pistol, în Sighetu Marmaţiei | Ce amendă a primit

Alertă într-o benzinărie din Sighetu Marmaţiei, după ce un bărbat a venit înarmat cu un cuţit şi cu un pistol. Poliţiştii s-au sesizat şi l-au identificat pe bărbat.

Panică în benzinărie! Imagini surprinse cu "Chuck Norris" înarmat cu un cuţit şi un pistol, în Sighetu Marmaţiei | Ce amendă a primit
de Vasile Dale    |    24 Mai 2023   •   13:52

O înregistrare video realizată într-o benzinărie din municipiul Sighetu Marmației i-a băgat în alertă pe polițiști. A apărut "Chuck Norris" într-un peco din Sighetu Marmației - era mesajul care însoțea înregistrarea video.

În filmuleț se vede un bărbat lângă o pompă de alimentare care mânuia un cuțit. Mai mult, în buzunarul de la pantaloni avea un pistol.

Citeşte şi: Polițist din Slatina, bătut de doi tineri după ce a încercat să aplaneze un conflict

La un moment dat, bărbatul și-a pus și cuțitul la cingătoare așa ca-n celebrele filme cu Chuck Norris.

Oamenii habar nu aveau dacă acestea sunt sau nu reale.

Citeşte şi: Primele imagini după ce o maşină intră intenţionat într-un grup de oameni, în Râmnicu Sărat

După ce imaginile au fost făcute public, agenții de la ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sighetu Marmației s-au autosesizat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În scurt timp, bărbatul a fost identificat. Este vorba despre un localnic în vârstă de 58 ani.

Citeşte şi: Şofer începător din Galaţi, filmat când conduce haotic un Range Rover cu un copil ieşit pe geam

Individul a spus polițiștilor că atât cuțitul, cât și pistolul sunt de jucărie și că nu a avut intenția de a speria pe cineva. Pur și simplu se juca cu ele.

Totuși, pentru că avea arme albe (fie ele și de jucărie), polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei la Legea 61/1991 republicată.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close