Antena 3 CNN Actualitate Locale Panică într-un mall din Zalău, după ce un bărbat înjunghiat a intrat în centrul comercial și a cerut ajutorul unei vânzătoare

Panică într-un mall din Zalău, după ce un bărbat înjunghiat a intrat în centrul comercial și a cerut ajutorul unei vânzătoare

O persoană înjunghiată a intrat într-un mall din Zalău și a cerut ajutorul unei vânzătoare pentru a-și opri sângerarea.

Panică într-un mall din Zalău, după ce un bărbat înjunghiat a intrat în centrul comercial și a cerut ajutorul unei vânzătoare
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Arnold Schlachter    |    21 Aug 2023   •   11:41

Update 14:30 "Astăzi, 21 august a.c., în jurul orei 10.51, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat cu privire la faptul că în municipiul Zalău, o persoană ar fi fost înjunghiată în zona pieptului. La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgență polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău alături de polițiști locali și jandarmi sălăjeni.

Din primele date, un tânăr de 24 de ani, din comuna Românași, județul Sălaj, ar fi fost înjunghiat în zona pieptului, în timp ce se afla pe strada Unirii din municipiul Zalău, fiind transportat ulterior la spital.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta, urmând a fi luate măsurile legale conform competenței.", a transmis Poliția.

Update 12:15 Bărbatul agresat are 25 de ani și prezintă o plagă înjunghiată în regiunea axilară, peretele anterior. La locul solicitării s-a deplasat o ambulanță de tip B2. Pacientul a fost transportat la spital în stare stabilă.

Tânărul este din localitatea Românași, județul Salaj. Se pare că acesta a fost chemat la serviciul Probațiuni si acolo ar fi avut o altercație cu cineva, în urma căreia a fost înjunghiat.

Știrea inițială: Un bărbat înjunghiat a intrat la Mall-ul de la lângă piață agroalimentară din Zalău și a cerut ajutorul unei vânzătoare să-și oprească sângerarea.

Oamenii au început să se panicheze, neștiind ce s-a întâmplat și au sunat la 112 pentru a solicita ajutorul celor de la Ambulanța Zalău.

Un echipaj l-a preluat, după ce i-a acordat primul ajutor la fața locului, și l-a transportat la UPU Zalău pentru mai multe investigații.

×
Subiecte în articol: mall Zalau bărbat înjunghiat
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close