Antena 3 CNN Actualitate Locale Panică în centrul orașului Târgu Jiu: Un bărbat s-a plimbat printre trecători cu un pistol la vedere și îmbrăcat în haine de militar

Panică în centrul orașului Târgu Jiu: Un bărbat s-a plimbat printre trecători cu un pistol la vedere și îmbrăcat în haine de militar

Oamenii aflați în centrul orașului Târgu Jiu au trecut prin clipe de groază, după ce un bărbat și-a făcut apariția cu un pistol la vedere, cu fața acoperită și îmbrăcat în haine de militar.

Panică în centrul orașului Târgu Jiu: Un bărbat s-a plimbat printre trecători cu un pistol la vedere și îmbrăcat în haine de militar
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Aug 2023   •   17:34

Bărbatul și-a făcut apariția în centrul municipiului Târgu Jiu îmbrăcat în haine de militar și cu un pistol la vedere, având fața acoperită.

Inițial, trecătorii au crezut că este vorba despre un cadru militar, însă bărbatul a fost trădat de faptul că purta adidași.

Astfel, oamenii au sunat imediat la 112 și au anunțat autoritățile, care s-au prezentat la fața locului.

La scurt timp, bărbatul a fost prins de polițiștii locali în piața centrală, însă acesta nu mai avea asupra lui pistolul cu care a fost surprins de trecători.

Citește și: Doi frați români au ucis cu sânge rece un bătrân, în Italia. Soția l-a găsit fără suflare și a dat alarma

Bărbatul a fost predat Poliției Municipiului Târgu Jiu, iar autoritățile încearcă să afle acum dacă pistolul era real sau de jucărie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close