Antena 3 CNN Actualitate Locale Paramedic de la SMURD Botoșani, lovit în cap de un pacient chiar în curtea spitalului

Paramedic de la SMURD Botoșani, lovit în cap de un pacient chiar în curtea spitalului

Un paramedic din cadrul SMURD Botoşani a fost atacat de un pacient căruia i-a acordat primul ajutor. Bărbatul a devenit recalcitrant în ambulanţă şi l-a lovit pe paramedic în cap, chiar în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă.

de Paul Ciurari    |    16 Iun 2023   •   12:31

Seara trecută, echipajul pentru primul ajutor de la SMURD Botoşani a intervenit pentru a prelua un bărbat recalcitrant, în vârstă de 66 de ani. În timp ce era transportat la spital, bărbatul a devenit tot mai furios şi a început să ameninţe echipajul de paramedici.

Odată ajunşi pe rampa de la spital, paramedicul s-a apropiat de acesta pentru a-i da drumul de pe targă, moment în care bărbatul, având un telefon în mână, l-a lovit de mai multe ori în zona capului.

Imediat, au intervenit colegii săi care au reuşit să-l imobilizeze pe bărbat şi au sunat la 112, la faţa locului fiind chemat un echipaj de poliţie, care l-a încătuşat pe bărbatul de 66 de ani.

Citeşte şi: Polițist luat pe capotă într-o urmărire ca în filme, în Timiș. Șoferul teribilist nu avea permis

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După ce a fost evaluat medical de către medici, acesta a fost trimis la secţie de psihiatrie.

În funcţe de numărul de îngrijiri medicale pe care paramedicul îl va obţine, se vor lua măsurile împotriva agresorului. Bărbatul s-a ales deja cu un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

 

 

×
Subiecte în articol: paramedic smurd lovit în cap Botoșani
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close