Antena 3 CNN Actualitate Locale Parcul Herăstrău, invadat de gunoaie, ciori și șobolani. Liviu Negoiță (PUSL): "Nicușor Dan ne zâmbește și ne mulțumește"

Parcul Herăstrău, invadat de gunoaie, ciori și șobolani. Liviu Negoiță (PUSL): "Nicușor Dan ne zâmbește și ne mulțumește"

După ce primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, s-a filmat în Parcul Herăstrău cu noile bărcuțe, apar imagini dezolante de acolo. Gunoaiele împrăștiate peste tot atrag ciorile și șobolanii care au invadat zona.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   13:46

Filmările cu dezastrul din parc i-au indignat pe bucureșteni. În imagini se văd sacii de gunoi care dau pe afară, iar ciorile ciugulesc de resturile de mâncare aflate acolo.

Totul s-a întâmplat după ce primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a filmat în Parcul Herăstrău cu noile bărcuțe.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu gunoiul din Parcul Herăstrău.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Liviu Negoiță, liderul PUSL Sectorul 1 București, a vorbit despre acest subiect în direct la Antena 3 CNN.

"Atunci când vom alege primari pe care să îi intereseze Bucureștiul cu siguranță vom avea și parcuri întreținute care să nu fie abandonate. În aceeași situație se află și alt monument istoric, Parcul Cișmigiu, aflat sub geamul lui Nicușor Dan și care arată ca o ruină.

Parcurile sunt abandonate, neadministrate ca și întreaga Capitală. De pe niște panouri, domnul Nicușor Dan ne zâmbește și ne mulțumește. Ne mulțumește că l-am lăsat să nu facă nimic. Este incredibil", a spus acesta.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close