Antena 3 CNN Actualitate Locale Părinţii Alexandrei şi Luizei, cu ochii în lacrimi la doi ani de la dispariţia fetelor: "Mami, niciodată nu vom renunţa la tine!"

Părinţii Alexandrei şi Luizei, cu ochii în lacrimi la doi ani de la dispariţia fetelor: "Mami, niciodată nu vom renunţa la tine!"

Părinţii Alexandrei Măceşanu şi ai Luizei Melencu au protestat, cu ochii în lacrimi, în faţa Primăriei Caracal, la doi ani de la dispariţia fetelor.

Părinţii Alexandrei şi Luizei, cu ochii în lacrimi la doi ani de la dispariţia fetelor: "Mami, niciodată nu vom renunţa la tine!"
Sursa foto: Antena 3 | Facebook Alexandra Macesanu | Luiza Mihaela Melencu
de Loredana Chimoiu    |    25 Iul 2021   •   16:52

Protest emoţionant la doi ani de la cazul Caracal. Familiile celor două fete răpite, colegii şi prietenii lor, oamenii din oraş, s-au adunat în faţa primăriei din Caracal pentru a le cere autorităţilor să facă lumină în acest caz revoltător.

În continuare, în dosar apar tot felul de piste care încurcă ancheta procurorilor.

Timp de o oră, aproximativ 60 de oameni au scandat împotriva autorităţilor care de doi ani nu au găsit răspunsul dacă fetele sunt în viaţă sau nu.

Cu lacrimi în ochi, părinţii Alexandrei Măceşanu încă mai speră la o minune, chiar dacă, spun ei, autorităţile nu au făcut nimic.

Doi ani de când Alexandra Măceşanu a fost răpită, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă

"Este o mare durere. În special când vine seara şi se pune masa, un scaun e liber, o farfurie e liberă. Păcat că statul nu face nimic. Sufletul meu îmi spune că a fost traficată, ce spune ei cu moartă, deja s-a dovedit ştiinţtific că nu are cum să fie moartă", a declarat Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei.

Mama Alexandrei, Tudoriţa Măceşanu, a transmis un mesaj fiicei sale, la doi ani de la dispariţia copilei.

"Mami, să ştii că niciodată noi nu vom renunţa la tine. Niciodată! Indiferent ce s-ar întâmpla, ne-am da şi viaţa pentru tine", a fost mesajul mamei Alexandrei.

Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, spune că a obosit să vadă autorităţile care încearcă să ascundă adevărul în acest caz.

"Noi îi condamnăm şi îi vom condamna pe cei care au luat asupra lor acest mare păcat şi sunt părtaşi la ceea ce s-a întâmplat în Caracal", a spus bunicul Luizei.

În dosarul Caracal, Gheorghe Dincă este judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanare de cadavre.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close