Antena 3 CNN Actualitate Locale Părinți amenințați cu un pistol, într-un parc din Brăila. ”Aveam pistolul în teacă în caz că mă ataca cineva”

Părinți amenințați cu un pistol, într-un parc din Brăila. ”Aveam pistolul în teacă în caz că mă ataca cineva”

Un echipaj de jandarmi a fost sesizat de mai multe persoane cu privire la faptul că, în parcul de joacă pentru copii situat pe strada Industriei din municipiul Brăila, un bărbat amenință părinții cu un pistol cu bile.

Părinți amenințați cu un pistol, într-un parc din Brăila. ”Aveam pistolul în teacă în caz că mă ataca cineva”
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2021   •   14:45

Membrii echipajului s-au deplasat la locul indicat și au constatat că cele sesizate se confirmă. O persoană de sex masculin, aflată în stare vizibilă de ebritate, stătea pe o bancă din parcul respectiv și amenința persoanele din jurul său cu un pistol cu bile din plastic. Aceasta a fost imobilizată și deposedată de arma de tip airsoft, de către jandarmi, ulterior fiind condusă la sediul Poliției Municipiului Brăila.

Bărbatul în cauză, domiciliat în municipiul Brăila, în vârstă de 34 ani, a motivat jandarmilor că purta pistolul asupra sa pentru a se apăra.

Membrii echipajului au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 372 din Cod Penal.

Pistolul cu bile din plastic a fost ridicat în vederea continării verificărilor și predat lucrătorilor din cadrul Biroului Arme și Muniții al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

×
Subiecte în articol: pistol parc Brăila
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close