Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pasager și-a lovit soția pe aeroportul din Cluj, în fața copiilor și a polițistului de frontieră. Când a auzit de amendă a explicat că "așa o alintă"

Un pasager și-a lovit soția pe aeroportul din Cluj, în fața copiilor și a polițistului de frontieră. Când a auzit de amendă a explicat că "așa o alintă"

Sindicatul Europol a relatat o întâmplare uluitoare la care a asistat unul din polițiștii de frontieră de la Aeroportul din Cluj,

Un pasager și-a lovit soția pe aeroportul din Cluj, în fața copiilor și a polițistului de frontieră. Când a auzit de amendă a explicat că "așa o alintă"
de Mia Lungu    |    08 Oct 2022   •   21:33

"Aeroporturile sunt o lume în miniatură în care polițiștii de frontieră întâlnesc nu doar oameni din toate colţurile lumii, ci și situațiile cele mai diverse.", se arată în mesajul publicat de Europol pe pagina de Facebook.

"Ai spune că ochii lor le-au văzut pe toate, și totuși s-a întâmplat pe Aeroportul din Cluj, unde un polițist, care își desfășura activitatea la controlul documentelor de călătorie, a fost uluit de gestul unui bărbat aflat în așteptare, împreună cu familia, la efectuarea formalităților de ieșire din țară pentru a se îmbarca într-o aeronavă cu destinația Marea Britanie. 

Chiar când a ajuns în fața ghișeului de control, vizibil enervat, acesta s-a întors și, sub ochii polițistului, i-a tras o palmă zdravănă peste față soției lui.

Deși uimit de situație, polițistul de frontieră a intervenit cu rapiditate, i-a cerut documentul de identitate și l-a informat că-l va sancționa contravențional pentru fapta de violență conform Legii nr. 21/2020 privind Codul aerian al României, lit. x și săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport.

Dacă la început a părut că nu prea se sinchisește, când a aflat că amenda este de 4.000 de lei, a făcut ochii mari și n-a găsit altă scuză decât aceea că așa își “alintă” el soția.

Ca să fie treaba treabă, în procesul verbal de sancționare a făcut mențiunea “Asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”, semn că știa foarte bine în ce condiții se pedepsește violența în familie.

Ceea ce este și mai grav în această situație este că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, originar din județul Galați, a comis fapta sub ochii copiilor săi, unii dintre ei suficient de mari pentru a înțelege ce se întâmplă, iar concluziile vă aparțin.", se mai arată în postarea Europol.

×
Subiecte în articol: pasager lovit sotia aeroport Cluj politist amenda
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close