Antena 3 CNN Actualitate Locale Pasajul Doamna Ghica va fi deschis înainte de începerea şcolii. Primarul general: "Am promis"

Pasajul Doamna Ghica va fi deschis înainte de începerea şcolii. Primarul general: "Am promis"

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, vineri, că Pasajul Doamna Ghica urmează să fie deschis circulaţiei în săptămâna dinaintea începerii noului an şcolar.

Pasajul Doamna Ghica va fi deschis înainte de începerea şcolii. Primarul general: "Am promis"
Sursa foto: Facebook | Stelian Bujduveanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Aug 2023   •   13:01

"La podul de pe Doamna Ghica am promis că înainte de începerea şcolilor o să dăm drumul. Şcoala începe luni, 11 septembrie, şi în săptămâna dinainte o să dăm drumul la circulaţie. O să mai rămână nişte lucrări sub pod, la amenajarea parcărilor şi mici detalii, dar se va circula pe pod în momentul în care începe şcoala", a precizat primarul Capitalei. 

De asemenea, edilul a precizat că în aceste momente se fac testele obligatorii de rezistenţă a pasajului, menţionând că va fi dat în folosinţă fără recepţie, aceasta urmând a se efectua în câteva luni.

"Este obligatoriu, conform legii, este o lucrare de infrastructură şi există normative despre cum se verifică rezistenţa acestei lucrări de infrastructură.

Citeşte şi: Proiectele mari de infrastructură din Bucureşti avansează în ritm de melc

Au venit nişte camioane încărcate şi static şi dinamic, care să vadă că structura de rezistenţă rezistă. Va fi dat în folosinţă fără recepţie, dar recepţia nu se va face în 10 ani, se va face în câteva luni după darea în folosinţă", a explicat Nicuşor Dan, citat de AGERPRES

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close