Antena 3 CNN Actualitate Locale Pasajul Unirii din Capitală se închide, de duminică până în septembrie. Harta cu restricţii și rute ocolitoare pentru șoferi

Pasajul Unirii din Capitală se închide, de duminică până în septembrie. Harta cu restricţii și rute ocolitoare pentru șoferi

În vederea executării unor lucrări de consolidare și creștere a siguranței, începând cu data de 19 iunie, până la începutul lunii septembrie, se vor institui restricții de circulație care implică închiderea Pasajului Unirii.

Pasajul Unirii din Capitală se închide, de duminică până în septembrie. Harta cu restricţii și rute ocolitoare pentru șoferi
Sursa foto: Hepta/ Petrisor Iordan
de Mia Lungu    |    16 Iun 2022   •   13:42

Poliția Română a transmis astăzi informații cu privire la restricțiile de circulație și rutele alternative pe care le pot folosi șoferii care tranzitează zona de centru a Capitalei.

Traficul rutier în zonă va fi reconfigurat, iar conducătorii auto vor putea să tranziteze Piața Unirii doar pe deasupra pasajului.

Zona va fi monitorizată de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea asigurării unui trafic rutier fluent, care să se desfășoare în siguranță.

Rute alternative: 
- Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Mărășești - Bd Mircea Vodă - Bd. Corneliu Coposu - Bd. I.C. Brătianu;
- Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Mărășești - Bd Mircea Vodă - Bd. Hristov Botev - Bd. Carol I - Piața Universității;
- Calea Victoriei - Spl. Independenței - Piața Unirii - Bd. Dimitrie Cantemir;
- Str. Buzești - Str. Berzei - Str. Vasile Pârvan - Splaiul Independenței - Bd. Libertății

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule: să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri.

Harta cu restricţii și rute ocolitoare

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close