Antena 3 CNN Actualitate Locale Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, dus din nou la locul incendiului: "Astăzi se vor lămuri lucrurile în privința panourilor electrice"

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, dus din nou la locul incendiului: "Astăzi se vor lămuri lucrurile în privința panourilor electrice"

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor a fost scos din arestul la domiciliu și dus din nou la locul unde opt persoane au murit în urma unui incendiu. Anchetatorii vor să obțină noi probe și mărturii.

de Georgiana Murgilă    |    07 Feb 2024   •   11:20

Patronul Fermei Dacilor a fost scos din arestul la domiciliu şi participă la ultima expertiză a anchetatorilor la pensiunea care a ars.

Anchetatorii se concentrează pe camera deasupra căreia se aflau panourile electrice pentru a se stabili dacă acestea au avut o legătură cu incendiul.

"Mâna criminală o vor decide experții. Astăzi se vor lămuri lucrurile în privința panourilor electrice, cât de bine le-am realizat și cât de bine le-am făcut”, a declarat Cornel Dinicu.

Este ultima zi de cercetare la fața locului. Anchetatorii au adus și o macara pentru a ridica resturile rămase în urma incendiului.

Citește și: Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, primele declarații după ieșirea din arest: "O nenorocire. Specialiștii vor stabili"

Procurorii vor să afle dacă panourile fotovoltaice montate de Dinicu au avut sau nu vreo legătură cu incendiul și câte panouri au fost montate.

Resturile vor fi ridicate și analizate în laborator.

Cornel Dinicu a scăpat de arestul preventiv și a fost plasat în arest la domiciliu

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, a scăpat pe 1 februarie de arestul preventiv, el fiind plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, prin decizia Tribunalului Prahova.

Dinicu a fost acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. De asemenea, cei doi interpuşi prin care Dinicu administra pensiunea, Adelina Ilie şi Adrian Ristin, au primit în aceeași zi control judiciar pentru 60 de zile, în locul arestului la domiciliu de până atunci.

×
Subiecte în articol: Cornel Dinicu Ferma Dacilor
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close