Antena 3 CNN Actualitate Locale Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, își conduce pe ultimul drum fiul de 11 ani, pierit în incendiu

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, își conduce pe ultimul drum fiul de 11 ani, pierit în incendiu

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, își conduce, sâmbătă, pe ultimul drum, fiul de 11 ani pe care l-a pierdut în incendiul de la pensiune.

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, își conduce pe ultimul drum fiul de 11 ani, pierit în incendiu
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    30 Dec 2023   •   10:34

Alte două victime, ce şi-au găsit sfârşitul împreună în tragedia de la pensiunea Ferma Dacilor, vor fi astăzi conduse pe ultimul drum de către familie şi apropiaţi.

După înmormântarea studentei din Călărași și a fiului generalului de la direcția de informații a armatei, urmează ca fiul lui Cornel Dinicu, Victor, să fie condus pe ultimul drum.

Trupul băiețelului de 11 ani a fost depus la capela Bisericii Vatra Luminoasă din București. În acest moment, patronul de la Ferma Dacilor se află la priveghiul fiului său, iar slujba de înmormântare va avea loc astăzi, la ora 11:00, la Cimitirul Voluntari.

La Biserica Vatra Luminoasă au sosit mai mulți apropiați ai familiei, rude și, bineînțeles, oameni care vor să-și ia rămas bun. 

Citește și: Lista românilor morţi în incendiul de la Ferma Dacilor, pensiunea care s-a făcut scrum a doua zi de Crăciun

Oamenii apropiați de Cornel Dinicu povestesc că bărbatul este încă în șoc și, de la momentul incendiului și până acum, a purtat încontinuu pantoful fiului său la braț. Și asta pentru că nu îi vine să creadă faptul că și-a pierdut fiul, cel mai mic dintre fiii săi, un băiețel de doar 11 ani.

De altfel, tot astăzi urmează să aibă loc o altă înmormântare. Este vorba despre unul dintre studenții care au participat la această petrecere de Crăciun: prietenul din copilărie al lui Vlad Băiceanu, Adrian Marinescu.

Între timp, urmează să fie stabilită și dată la care vor fi înmormântați și Lucian Ene, zis Pif, împreună cu cei doi fii ai săi, de 11, respectiv 16 ani.

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, urmează să fie audiat, după ce își va conduce fiul pe ultimul drum. Acesta trebui să lămurească anchetatorii cu privire la lipsa autorizației de incendiu dar și pentru construcție.

Între timp, anchetatorii analizează rămăşiţele umane pe care le-au descoperit printre ruinele clădirii.

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close