Antena 3 CNN Actualitate Locale Patronul de la Ferma Dacilor a fost dus la locul incendiului: Cornel Dinicu a plâns în hohote, după ce a găsit, în cenușă, patina fiului mort

Patronul de la Ferma Dacilor a fost dus la locul incendiului: Cornel Dinicu a plâns în hohote, după ce a găsit, în cenușă, patina fiului mort

Antena 3 CNN a prezentat imagini cu patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, dus la locul incendiului, pentru expertiza decisivă. Acesta a găsit în cenușă una dintre patinele folosite de fiul său, mort în urma tragediei de la pensiune.

Patronul de la Ferma Dacilor a fost dus la locul incendiului: Cornel Dinicu a plâns în hohote, după ce a găsit, în cenușă, patina fiului mort
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2024   •   13:41

Sunt imagini emoționante cu patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, care a găsit, printre ruinele pensiunii, patina fiului său care a murit în urma tragediei. Acesta a dus patina la piept și a plâns minute bune.

Anchetatorii vor să refacă expertiza în acest caz, mai ales că Dinicu a susținut constant că tragedia în urma căreia au murit opt oameni a fost provocată de o mână criminală și că focul ar fi fost pus de doi foști angajați.

”De menționat este că, pentru prima oară, patronul a ajuns aici la Ferma Dacilor, la pensiunea care a ars, în urma căreia opt persoane și-au pierdut viața.

Se face o cercetare la fața locului extrem de serioasă, pentru că vorbim despre criminaliști, despre doi procurori dintre cei trei care se ocupă de acest caz, prezenți la fața locului, și despre experții parte, angajați de Cornel Dinicu.

El este undeva în spate, la pensiunea Ferma Dacilor, ce a mai rămas din ea, le indică anchetatorilor toate cele menționate de el până acum în fața procurorilor și în fața judecătorilor, respectiv de unde consideră el că a pornit incendiul și de ce susține el că a fost o mână criminală”, a transmis Georgiana Murgilă, șefa secției Eveniment Antena 3 CNN.

Citește și: Dezvăluiri de ultimă oră despre camerele de supraveghere de la Ferma Dacilor

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Cornel Dinicu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Este ziua poate cea mai importantă din anchetă, pentru că această cercetare la fața locului o să facă lumină în multe dintre declarațiile care s-au făcut în acest caz.

Din păcate, nu o să facă lumină total, pentru că, așa cum am discutat cu experții parte, cei care se ocupă de dinamica incendiului, ei ne-au spus că este cam târziu de luat probe, în ceea ce privește dovedirea acelei piste cu mâna criminală, pentru că dacă a fost o substanță inflamabilă, ar fi trebuit ridicată în maximum 24 de ore.

Acum nu mai poate fi relevant  Așa că dacă se merge în investigație și pe pista mâinii criminale, atunci sigur că vor trebui alese alte căi. Lipsește această probă materială care ar fi fost concludentă”, a explicat Sorin Ovidiu Bălan, jurnalist de investigații.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close