Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru bolnavi de dializă au rămas înzăpeziți în Buzău. Autoritățile intervin de mai bine de zece ore

Patru bolnavi de dializă au rămas înzăpeziți în Buzău. Autoritățile intervin de mai bine de zece ore

Patru bolnavi de dializă au rămas înzăpeziți în Buzău. Autoritățile intervin de mai bine de zece ore
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Apr 2017   •   08:25

O autoşenilată şi o autospecială intervin în judeţul Buzău, de mai mult de zece ore, pentru preluarea a patru persoane care au nevoie de dializă. Doi dintre bolnavi au fost aduşi la o ambulanţă, iar pentru preluarea celorlalţi doi, echipajele medicale aşteaptă un utilaj pentru a curăţa drumul, pentru că zăpadă în zonă ajunge chiar şi la doi metri, potrivit adevarul.ro.

O autoşenilată şi o autospecială de transport persoane şi victime multiple s-au deplasat în zona Bisoca şi Săruleşti, pentru a prelua şi transporta la Spitalul Judeţean Buzău patru persoane programate vineri pentru dializă, a precizat purtătorul  de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Vasile Prahoveanu.

În judeţul Buzău, pe drumurile naţionale şi judeţene din zona de munte se circulă îngreunat, acţionându-se cu utilaje de la Secţia de Drumuri Naţionale şi Drumuri Judeţene Buzău.

Mai mult, autoritățile au împrăștiat zeci de tone de materiale antiderapante pe mai multe drumuri judeţene.

 

 

×
Subiecte în articol: bolnavi dializa Buzau autorităţi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close